Ændring af din livsstil

Her på det seneste er jeg begyndt at spise utroligt sundt, fordi jeg ønsker at forbedre min livsstil og ikke spise så meget sukker og fedt, som jeg førhen har gjort. Derfor er jeg også gået hen til at spise low carb brød, som jeg syntes smager rigtigt godt. Med dette low carb brød, får jeg færre kalorier ind, når jeg spiser brød, og det giver mig den rigtige næring. Derudover med low carb brød får jeg også mere energi, fordi min krop har bedre af det. Mange af mine venner spiser også denne slags brød, og de syntes også at de tydeligt kan mærke forskel, da low carb brød er sundt. I går købte jeg nogle protein snacks, som jeg har tænkt mig at anvende, når jeg er oppe at træne i motionscenteret. Med de her protein snacks kan jeg opbygge en bedre muskelbalance, og det er lidt mit mål med træningen. Jeg vil gerne have en stærkere krop og styrke den.

Livsstil og livsændringer

Jeg har mange gange været på kur, og håbet på det har kunnet give mig min drømmekrop, og holde på formen, men gang på gang har det slået fejl, og jeg har erfaret at det ikke handler om hvilke nogle kurer, som virker og ikke virker, men derimod om at vælge at leve sin livsstil. Det handler i stor grad for at dyrke motions og spise sund mad. Kort sagt skal man lave mere end hvad man laver, men dermed sagt er det altså bedre at spise sund mad, da det giver en mere energi i hverdagen, og med sund mad, får man pænere hud og glød i huden. Jeg er så glad for jeg har ændret min livsstil og nyder mit liv i højere grad end førhen.

You may also like...