Alle mulige typehuse!

Typehuse

En kammerat og jeg har lige aftalt, at vi skal en tur til USA. Vi er kæmpe fans af typehuse, så vi skal over til det store USA for at se om vi kan finde nogle billige typehuse. De er lidt svære, at finde her i Danmark. Desuden er de også meget dyrere her, end de er over i Amerika. Jeg har altid været til typehuse, men har her på det sidste rigtig fået øjnene op for de her typehuse. Vi har set utallige gå rundt med de her typehuse ovre i USA, det er så også her at trenden rigtig startede. Jeg synes personligt, at stilen er lidt provokerende med alle de mange farver. Det er allerede i næste uge, at vi skal derover og jeg kan slet ikke vente. Jeg er allerede begyndt at pakke min taske, så jeg er helt klar til, at jeg skal over på jagt i det store USA.

Nu er ugen endelig gået, og min kammerat og jeg er på vej til USA. Jeg glæder mig, som et lille barn til at finde nogle typehuse. Det første vi gjorde, da vi ankom i lufthavnen, var at spørge hvor den nærmeste butik var der solgte kasketter. Vi fik anvisninger, og skyndte os over til den henviste butik. Da vi ankom, fik vi en ordentlig overraskelse, der var nemlig udsalg. Så ikke nok med vi fandt nogle fede kasketter, vi fandt nogle rigtig typehuse. Min kammerat og jeg brugte over en time inde i butikken, og forlod den ikke før vores kreditkort brændte. Nu har vi shoppet hele dagen, og både jeg og mit kreditkort er helt udkørt. Men jeg er rigtig glad og tilfreds, jeg har fået nogle fede billige typehuse, og det var mit mål med turen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *