Billigt hundemad rundt omkring i Danmark

En beskrivelse af hundemad

Du har måske hørte om mærket Belcando, men du ved ikke helt hvor du kan få Belcando hundefoder til en billig pris. Man mener at Belcando foder er hundemad af meget høj kvalitet. Man har snakket med en hundejer, som simpelthen er så glad for sit hundefoder fra Belcando, hun mener også at det er meget nemt at få fat i dette slags foder, man skal nemlig bare købe det på nettet i en webshop.

Belcando laver meget forskelligt hundemad, mange mener at det alt sammen er i meget høj kvalitet, og at deres hunde er meget glade for det. Man siger at mange mennesker ikke kan lide, lugten af det “våde” hundefoder og at det lugter meget fælt, men det fra Belando lugter ikke nær så meget som nogle af de andre mærker.

Man skal slet ikke frygte, at ens hund indtager noget som er dårligt for dens helbred, der følger sågar en meget præcis tabel der viser hvor meget ens hund må spise om dagen. Man skal dog ikke tro på at tabellen passer perfekt til ens hund, da der kan være en del forskel på hvor meget ens hund må indtage, man skal især passe på hvis man ikke “kender” hunden så godt, eller hvis den har nogle sygdommen, så er det nok bedst at få en dyrlæge til at lave en tabel og netop lige din hunds indtag af mad. Man skal kun bruge tabellen, hvis man har brug for en lille smule hjælp til at dosere ens hunds foder, da det som nævnt tidligere kan være forskelligt fra hund til hund.

Man mener at det er meget vigtigt, at give din hund nogle godbidder, når den gør som den skal. Hunden opfatter nemlig godbidder, som en belønning for at gøre det den skal, også vil den også fremover blive ved med at gøre det “rigtigt”, selvom den ikke får nogle godbidder. Det er dog vigtigt, at man ikke giver for mange godbidder til sin hund, da den så forventer at få godbidder for alt den laver, også vil den automatisk stoppe med at gøre de “rigtige” ting.

You may also like...