Det er faktisk sjovt

Jeg skal være ærlig at sige, at jeg nok altid har set lidt skævt til de folk, som spiller badminton. Selv har jeg nemlig altid spillet håndbold, og jeg synes at badminton har været sådan en lidt fimset sport. Der er ingen kropskontakt, og ja, synes bare intensiteten er lidt lav i forhold til håndbold. Men her for et års tid siden fik jeg en skade, som gjorde, at jeg ikke længere kunne spille håndbold. Men da jeg elsker at dyrke sport, kunne jeg slet ikke forene mig med tanken om, ikke at skulle lave noget mere. Derfor begyndte jeg at prøve andre sportsgrene af, som jeg godt kunne holde til. Og deriblandt kom jeg til at prøve badminton. Og der fandt jeg ud af, at det faktisk er super super sjovt. Og nu er det faktisk blevet sådan, at jeg er begyndt at gå til det.

Har fået en makker

Jeg har endda også fået mig en doublemakker. Og vi har det virkelig sjovt. Jeg er faktisk helt flov over, at jeg har tænkt så dårligt om den sportgren førhen. Derfor har jeg også ønsket mig fjerbolde i julegave nu her. Og det er nogle helt specielle fjerbolde, som jeg ønsker mig. Det skal nemlig være forza bolde, da de er de bedste at spille med. Det var min doublemakker, som introducerede mig for dem. Og hun har ret. De er meget bedre at spille med. Ikke fordi jeg har så meget forstand på det endnu. Men jeg kan i hvert fald tydeligt mærke, når jeg spiller med en forza bold sammenlignet med andre fjerbolde. Så derfor er det altså sådan nogle, som jeg ønsker mig. Så må vi se, om folk kan finde dem.

You may also like...