Drømmer du om flere kvadratmetre, book aftale hos tømrer i Kolding

Drømmer du om flere kvadratmetre, book aftale hos tømrer i Kolding

Står du med nye ideer her i det nye år til din bolig, kan det være en stor fordel at drøfte det med en ekspert på området. Du kan nemlig både spare tid og penge. Mange tømrerfirmaer har mange års erfaring og kan derfor bistå med værdifulde råd og tips eller hjælpe til med at bygge til. De har kendskab til de vigtigste træsorter til opgaven som også er med til at give et flot resultat der holder i mange år.

Det kræver et koldt overblik at planlægge en ombygning eller tilbygning til huset, og det kan faktisk være en tidskrævende proces. Det er nemlig ikke bare lige så nemt at bygge nyt til et hus. Det kræver stort kendskab til bygningen eksisterende konstruktion, specielt hvis man skal have bygget en ny etage. Heldigvis, kan tømrerfirma Finn Vesterholm være til stort hjælp med at udføre disse opgaver. Først og fremmest kræver det en byggetilladelse fra kommunen om at man må tilbygge ekstra kvadratmetre til huset. Når dette er på plads, kræver det en dygtig tømrer i Kolding som kan gøre arbejdet for dig.

Finn Vesterholm Tømrerfirma

Tømreropgaverne varierer fra store til mindre opgaver og kan være alt fra tilbygninger, ombygninger til konstruktioner af nye terrasser, tagarbejde, efterisolering og meget mere. Tømremester vejle udfører alle disse opgaver i trekantsområdet for de private husstande til en rigtig fornuftig pris og med holdbare materialer.

Tømrer i Kolding Finn Vesterholm er med i garantiordningen Byg Garanti som er med i prisen. Det er din garanti for at du får det som du har betalt for. Hvis du mod forventning skulle blive utilfreds med det arbejde der udføres, så er arbejdet dækket af Byg Garanti hele 5 år efter arbejdets afslutning. Du kan læse mere om deres ordning på hjemmesiden.

Skab mere lys i huset

Trænger dit hjem til at få mere dagslys ind og bedre indeklima, tilbyder tømremester vejle også at udføre vinduesarbejde med Velux ovenlysvinduer. De er både smarte og giver boligen et helt nyt look, og faktisk forbedrer det boligens energieffektivitet.

You may also like...