Elsker at grille

I min familie har vi altid elsket at grille, og gør det næsten også hver dag. Min far har indtil nu haft en kulgrill, som troligt har fuldt ham gennem alle årene. Men nu ser det ud til, at den ikke kan mere. Den er hvad man kan kalde blevet grillet ihjel. Men det gør nu ikke min far så meget, for han elsker at få nyt. Og specielt når det gælder ting, som en grill eller andet haveudstyr. Men i stedet for en kulgrill, tror jeg, at han vil have en gasgrill denne gang. Flere af hans venner har nemlig fået en gasgrill, og den har de været helt vilde med, og rost til skyerne. Så sådan en tror jeg også, at min far kunne blive fristet til at købe. Men der er nu også flere fordele ved at købe en gasgrill.

Står oppe i skuret

Min far har det nemlig med at stå oppe i sit skur og grille. For på den måde, kan han stå “ude” i alt slags vejr. Og vi kan stadig grille selvom det regner eller sner, og uden at min far behøver at stå og fryse. Det var også grunden til, at vi i sin tid fik en kugle grill. For så blev der nemlig ikke røget oppe i skuret. Men når man nu kan få en kugle grill med gas, ville det jo være endnu smartere, for så kommer der i hvert fald helt sikkert ikke noget røg. samtidig med, at det ikke er helt så farligt at stå med en grill på gas, som hvis det er med levende ild. Så jeg tror helt sikkert, at min far ville blive gladere for en grill med gas. Han er da også begyndt at kigge på nettet, efter nogen. Og har faktisk fundet en rigtig fin en på (kilde henvisning).

You may also like...