En god ansøgning

Jeg har længe ønsket mig, at blive ansat som HR-direktør i en stor virksomhed i København. For en uge siden, blev der stillingen slået op. Jeg har taget en del ekstra kurser og deltaget i en nogle events, for at forbedre mine chancer til stillingen. Jeg er uddannet HR-konsulent, men jeg ved, at der er mange, som ønsker sig stillingen som HR-direktør. Min veninde, som er uddannet journalist, har hjulpet mig med at skrive min jobansøgning. Jeg synes selv, at ansøgningen er rigtig god. Jeg ved, at layoutet på ansøgningen er afgørende, ligeledes er udseendet og kvaliteten af materialet, som ansøgningen er printet på, ret afgørende. Jeg har derfor været nede i en butik i byen, som reklamerer med, at de printer ud i rigtig god kvalitet og har byens bedste blækpatroner.

God kvalitet

I butikken snakkede jeg med en ekspedient, som fortalte mig om de blækpatroner og farvepatroner som de har i deres printere. Ekspedienten fortalte mig, at deres hemmelighed er, at de bruger toner fra HP. Toner fra HP er nemlig super skarpe og man kan tydeligt se på printet, at de blækpatroner man har brugt, er en god kvalitet. Ekspedienten hjalp mig med at printe min ansøgning ud. Rigtigt nok, man kunne tydeligt se, at det var nogle farvepatroner fra HP (kildehenvisning) i høj kvalitet. Jeg takkede ekspedienten mange gange, betalte og forlod butikken. I går var jeg oppe med ansøgningen. Jeg har aldrig været så stolt af, at vise noget frem. Layoutet var godt, farverne var flotte og klare og indholdet var jeg samtidig meget godt tilfreds med. Jeg håber meget, at jeg bliver ansat som HR-direktør i virksomheden.

You may also like...