En god gave

Min mor og far skal have deres hus solgt, og i den forbindelse, har de været i gang med at sætte det lidt i stand. Det betyder også, at de har købt nogle nye møbler og ting. Blandt andet har min mor været ude og investere i nogle designerlamper. Og det kan jeg godt blive en smule misundelig over. For jeg elsker nemlig designerlamper, og har også et par stykker selv. Så når hun har nogen, som jeg ikke har, kan jeg godt blive lidt misundelig. Men så bruger hun jo det argument, at de har købt dem for, at huset kommer til at se bedre ud, så de kan sælge det. Og de skulle have nye lamper alligevel, og så kunne de lige så godt købe nogle lækre designerlamper, som min mor har ønsket sig i noget tid. De har jo også pengene til det, så hvorfor ikke.

Skulle lige være enige

Men inden de blev enige om, hvad for nogle nye lamper de skulle have, blev de lige nødt til at diskutere det lidt. Min far har nemlig ikke nogen præferencer for designerlamper, så han synes måske, at det var lidt mange penge, at smide efter det. Men på den anden side, vil han også gerne gøre min mor glad. Så hvis hun ønskede sig dem, skulle hun også have dem. Og så er de nye lamper nogle virkelig lækre og gode loftlamper. De giver et rigtig godt lys ude i gangen. Og så længe noget har en praktisk god effekt, som de loftlamper, så ender det altid med, at min far bliver glad for dem. De nye lamper som mine forældre har købt er med LED belysning, og det er derfor, at de giver sådan et godt og brugbart lys.

You may also like...