En god reklame i tv

For et stykke tid siden havde vi om tv-reklamer i gymnasiet. Vi har skulle analysere en masse forskellige reklamer og også selv prøve at lave en god tv-reklame. Efter forløbet har jeg været meget opmærksom på de tv-reklamer som jeg ser i tv hver dag. Den anden dag så jeg en reklame som gjorde indtryk på mig. Reklamen var meget fangende. Lyset i reklamen var varmt, stemningen var god og speaker stemmen var behagelig. Tv-reklamen var lavet af et firma, som solgte terrassevarmer med infrarød varme og el varme.

En god reklame sælger

Min studiekammerat og jeg skulle fremlægge om reklamer og dertil skulle vi have et eksempel på en god tv-reklame. Vi viste reklamen for terrassevarmer med el varme og infrarød varme. Vores lærer var meget begejstret for den reklamefilm, som vi havde valgt at vise. Min lærer besluttede sig for, at vi skulle undersøge om tv reklamerne betød at firmaet solgte mere. Min studiekammerat og jeg kontaktede derfor firmaet som stod bag reklamen. Vi fik fat i direktøren, som inviterede os ned på sit kontor. På kontoret havde de en stor terrassevarmer stående med el varme. Det var netop den varmer som de fremviste i reklamen. Min studiekammerat og jeg fik lov til at se salgstallene fra før og efter at reklamen kom på tv. Det viste sig, at firmaet havde fået solgt mere end dobbelt så mange varmere siden at reklamen kom på tv. Han fortalte os at det specielt var varmere med ir-varme som folk var interesserede i. Min veninde og jeg takkede for besøget.

You may also like...