En stor fødselsdagsgave

Jeg har en venindegruppe, som gør det meste sammen. Det betyder også, at vi holder fødselsdag for hinanden. Og da vi er mange, og oftest lægger sammen om gaven, kan man få en ret stor gave. Og sidste gang var det min tur, til at købe gave, da en af de andre piger havde fødselsdag. Hun han sagt, at hun ønskede sig tøj. Men nu kan tøj være så mange ting. Og desuden er hun så besværlig at købe tøj til, da ingen af os, kan finde ud af, hvad hendes stil er. Men derfor kom jeg på en ret smart ide. Hvis jeg nu købte hendes gave på nettet, ville jeg både have et større udvalg, og samtidig ville vores veninde have lettere ved at bytte gaven, hvis hun ikke kunne lige gaven. Og så kender jeg også til to par bukser, som jeg ved hun godt kunne tænke sig.

Både skidt og godt med udsalg

Det tog mig heller ikke lang tid, at finde frem til de bukser, som hun ønskede sig. Problemet, hvad man kan kalde det det, var bare, at de var på tilbud. så selvom jeg købe begge par bukser, ville jeg stadig have penge til overs. Derfor besluttede jeg mig for, at kigge på nogle smykker. Piger kan altid bruge smykker, så jeg måtte da kunne finde nogle, som hun kunne bruge. Ellers havde jeg også set nogle kjoler på en hjemmeside, som var vildt flotte. Jeg endte også med at købe noget til mig selv. Da jeg fandt nogle vildt fede sko på en hjemmeside, som jeg var inde på. Jeg fandt dem på Youshoe.dk – Sko online. Og da de også var på tilbud, kunne jeg simpelthen ikke lade være med at købe dem. Og min veninde blev også glad for det tøj, jeg købte til hende.

You may also like...