En tur på lossepladsen

Nu har vi boet i det samme hus i snart ti år, og vi har ikke på noget tidspunkt været ude og købe noget nyt til huset. Endelig har mine forældre taget sig sammen til, at få smidt alt vores gamle skrammel ud og fået erstattet det med noget nyt. Eller det vil så sige, at vi skal ud og kigge på noget nyt her i næste uge. Jeg glæder mig rigtig meget til, at skulle indrette vores nye stue. Vi skal ud og kigge på ny sofa, eventuelt få kigget på en Hjørnesofa. Vi har snakket meget sammen i familien om, hvilke nye møbler vi skal have ind i stuen. Mange stemmet for, at vi skal have noget Hvilestole, andre mener vi skal have nogle sækkestole. Jeg synes bare, at vi skal have en hel almindelig stue, med en lækker sofa så man sidder rigtig godt, når man skal se tv.

Ud og kigge på nye møbler

Nu er dagen endelig kommet til, hvor vi alle sammen skal af sted ud og kigge på nye møbler. Da vi ankom til butikken farerede folk forvildet rundt, for at finde de bedste møbler. Min søster startede med, at finde den flotteste og fedeste Hjørnesofa. Mine forældre fandt to fede Hvilestole, og mig jeg fandt en rigtig flot sofa. Det endte dog med, at vi tog en Hjørnesofa og to Hvilestole. Vi var alle tilfredse, fordi man sad rigtig godt i dem, og man kunne slappe af i dem når man skulle se tv. Da vi kom hjem, hjalp vi hinanden med at få båret tingene ind, og derefter gik vi i gang med at samle hele baduljen. Der gik ikke lang tid før, at vores gamle stue så helt anderledes ud.

You may also like...