Få extensions til dit hår lige her

Leder man efter extensions til sit hår, kan man idag gå ind på https://www.myextensions.dk/da/. Her kan du finde et udvalg som strækker sig over hair extensions, cold fusion loop, hot fusion samt en masse lækre plejeprodukter. Produkter som sørger for at dine hår extensions altid holder sig friske, og virker et hundrede procent autentiske. Det kan være svært for nogle, at komme igang med dette, fordi man ikke lige ved hvor man skal gå hen.

Her kan du finde alt hvad du skal bruge til at sætte extensions i selv derhjemme eller ved hjælp af en ven. Så kan du få noget hår som du aldrig havde drømt om, og der kan være rigtig mange årsager til at man vælger at få dette lavet. Nogle har bare ikke mulighed for at gro det hår, som de så inderligt går og drømmer om. Så er det godt at sådan noget som extensions, kan udfylde det tomrum som nogle går rundt med.

Påsætning ved hjælp af fusion

Skal man have sat ekstra hår på, kan man vælge at gøre det med to metoder ved navn cold og hot fusion. Med Cold fusion forstås der er metode som indebærer små ringe også kaldet loops. De bliver sat fast i hovedbunden, og skal hjælpe med at fastholde extensions i lang tid. Skal man have hot fusion som er mere permanent, skal man have fat i et varmejern og så keratin. Det hjælper med at fastholde da det smelter sammen, og sætter sig fast.

Begge metoder er noget som man anbefaler man får en professionel til at gøre, både fordi det er mere sikkert og så får du alt andet lige også et meget bedre resultat ud af det. Man skal dog huske at sørge for, at pleje det ordentligt da det også kræver lidt ekstra. Som sagt kan du finde både hår og plejeprodukter her, som kan give dig lige det hår som du går og drømmer om. Men det er op til en selv, hvilke metoder man vælger at tage i brug i sidste ende.

You may also like...