God handel med mormor

Sidst jeg skulle have nye gardiner, slog jeg en rigtig god handel af med min mormor. Jeg skal nemlig have nogle specielle gardiner, som man kun kan bestille på nettet, da mine vinduer har en længde og en bredde, som gør, at jeg ikke bare kan bruge standard gardiner. Men der hvor jeg bestiller fra, er portoen bare så dyr. Derfor blev det rigtig fedt, da jeg fandt ud af, at min mormor og pønsede på nye markiser til deres vinduer. For hvis vi kunne bestille markiser hjem til hende også samtidig, så ville beløbet nemlig nå så højt op. At vi kunne få fragt og levering gratis. Og det er jo lækkert for en studerende som mig. Og det hele syntes jo meget let, lige ind til min mormor begyndte, at få råd fra eksperterne. Så kom der lige pludselig nogle ændringer.

Fandt et alternativ

For da hun fortalte, hvad det var, som hun havde tænkt sig, at de skulle have hjem til. Begyndte en af eksperterne at snakke om et solsejl i stedet for. De mente, at det ville være meget bedre til de behov som hun havde. Personligt ved jeg ikke så meget om solsejl. Så jeg kan ikke sige det. Men skulle hun havde solsejl, så ville prisen ikke blive så høj, og derfor ville fragten heller ikke være gratis. Men så fik jeg den ide, at kigge andre steder på nettet. Og så fandt jeg faktisk et sted, hvor fragten var gratis uanset hvor meget, eller hvor lidt jeg bestilte for. Derfor endte jeg også med, at bestille mine gardiner her hos moogio. Og nu går jeg bare og venter på, at de bliver leveret her en af dagene.

You may also like...