Hentet gode tilbud ind

Min mormor morfar har haft et efterårsprojekt i gang, og nu er de endelig blevet færdige. De har været i gang med at udvide huset med en udestue. De manglede nemlig lidt plads, fordi deres gamle stue ikke er så stor, og så virkede en udestue, som den perfekte løsning. Og nu står den fin og klar, og lige til at flytte ind i. Vi mangler bare lige at indrette den. Og derfor har jeg været ude sammen med min mormor, for at købe gardiner og puder. De skulle bare have sådan nogle helt almindelige gardiner, der går fra gulv til loft. Og deres puder, var der heller ikke nogle specielt ved. Men jeg mente alligevel, at når man skal have flere ting i samme butik, så kan man godt være heldig, at hente gode tilbud ind. Og det var vi da også heldige til at kunne.

Ekstra køb

Faktisk fik vi ikke den vilde rabat på vores puder og sådan. Men der hvor vi slog en god handel af, var da ekspedienten tilbød os, at vi kunne få solsejl med til en rigtig god pris. Og min mormor og morfar havde nemlig snakket om, at de gerne ville have solsejl til udestuen. For med solsejl kan de nemlig lukke solen ude, uden at lukke helt ned for den. Og det synes de jo er smart. Jeg må indrømme at det er da også dejligt, at man kan sidde derude, og så kommer solen stadig ind, men uden at man får den lige i øjnene. Med i den gode handel, som vi fik os forhandlet frem til, fik vi reststof fra sejlene med til nye Puder, som min mormor så vil sy. Det skal nok blive så fint at se på, og jeg glæder mig til det færdige resultat.

You may also like...