Tid til forandring

Nu har alt det her rygning stået på i alt for lang tid. Jeg har røget cigaretter lige så længe jeg kan huske, og jeg kan mærke at min krop ikke kan holde til det længere. Det er tit at jeg føler mig meget sløj og skidt tilpas, så jeg har valgt at kvitte mine cigaretter. Det er så også et rigtig godt tidspunkt, at jeg vælger at stoppe. Det er nemlig nu, at det er nemt at få fat på en e cigaret. Da e cigaret kom på markedet, var det rigtig svært at få fat i dem. Så jeg har igennem nogle kontakter fået anskaffet mig en, og jeg er så glad for den. Jeg kan allerede nu mærke, at der er sket forandringer med min krop og jeg har det meget bedre. EL SMOKE som de så fint kalder det, er noget af den bedste opfindelse nogensinde. Den er så smart, og den er så meget sundere for en.

En ny mig

Jeg kan som sagt allerede mærke forskel, fra da jeg røg rigtige cigaretter og så til nu. En el smøg er virkelig noget af det smarteste, da den ikke bare smager bedre men også er meget billigere. Da jeg røg rigtige cigaretter kunne der nemt ryge en pakke eller to om dagen. Med sådan en el smøg her, har jeg slet ikke brug for at ryge så meget. Desuden har den også en meget bedre smag sådan en elektronisk cigaret. Til sådan en e cigaret her, er der også utrolig mange smagsvarianter. Til min model har jeg valgt, at tage banansmag. Det har altid været min yndlingssmag, og den skuffer selvfølgelig heller ikke nu. At købe en elektronisk cigaret er nok det bedste jeg nogensinde har gjort, og jeg fortyder ikke et eneste sekundt.

You may also like...