Ventilationsanlæg med varmegenvinding

Rumventilation, industriventilation, varmegenvindingsanlæg..? Lyder det som nogle spændene ting, læs med her!

Leder du efter et ventilationsanlæg med varmegenvinding, bør du læse med videre i denne artikel. Hvis du ikke ved, hvad sådan et anlæg er, kan du også læse med videre, for at blive klogere på emnet.
Et varmeanlæg kan hjælpe dig med optimering og energibesparelse, og det er i dag i stor fokus blandt mange virksomheder og samtidigt ønskes der et behageligt og friskt indeklima der forbedrer medarbejdernes effektivitet. Yderligere stilles der fra myndighedernes side ofte krav om sådanne anlæg indenfor værksteder og produktion.Løsningen kan være effektiv rumventilation med høj varmegenvinding. Jern- og Metalindustri – genanvendelse af overskudsvarme i forbindelse med svejseudsugning, udsugning fra laser- og plasmaskæring samt almen ventilation i værksteder og produktion.

Plastindustri – genanvendelse af overskudsvarme fra støbemaskiner med returindblæsning af frisk og forvarmet luft til produktionsområdet.
Auto- og entreprenørværksteder – rumventilation og opvarmning af værksteder med genanvendelse af varme i udsuget luft.
Almen industri, værksteder og lager – ventilering og evt. opvarmning af lokaler med varmegenvinding af den udsugede luft for optimal energiudnyttelse. Varmegenvindingsanlæg kan leveres for inden- eller udendørs placering, med kryds- eller rotorveksler, varmeflade for el eller vand alternativt indbygget gasfyr for restopvarmning af indblæsningsluften. Ved korrekt dimensionering kan der opnås en temperaturvirkningsgrad på ca. 85 %, hvilket betyder et begrænset behov for opvarmning af indblæsningsluften, hvilket igen giver væsentlige besparelser på energibehovet til opvarmning.

Indblæsning til lokalerne sker ofte gennem tekstilkanaler, hvor der er muligt at udfører indblæsningsmønsteret på en måde så træk undgås.
Ved dimensionering tages der højde for gældende myndighedskrav omkring luftmængder, temperaturforhold mv.
Kort sagt – der leveres en skræddersyet ventilationsløsning der opfylder netop jeres behov. Læs mere her om ventilationsanlæg med varmegenvinding

You may also like...