Vores nye lejlighed

Jeg er lige flyttet ind i en ny lejlighed med en af mine veninder. Vi fik den til en forholdsvis billig husleje, på betingelse af, at der var noget vedligeholdelse, som vi selv skulle stå for. Men da vi begge to ikke er bange for at tage fat, eller kaste os ud i nye projekter, sagde vi selvfølgelig ja qua den billige husleje. Derfor skal vi nu i gang med at sætte nye køkkenskabe op med skydelåger i stedet for dem, som man traditionelt har i sit køkken. Så skal der også nogle spejle med lys op ude på badeværelset. Og så er der nogle andre småting, som vi skal have styr på. Men det burde være til at overskue. Jeg tror faktisk ligefrem, at jeg vil synes det er sjovt, at skulle i gang med sådan et projekt. Jeg tror også at det gør, at min veninde og jeg får en større ejerskabsfølelse over for lejligheden.

Meget hendes ide

Hvad for nogle køkkenskabe vi vil sætte op, er vi egentlig frie til selv at bestemme. Bare at det bliver med skydelåger. Så det er vi gået i gang med at kigge efter. Men det viser sig, at skydelåger åbenbart ikke er det nemmeste at få fat i. Samtidig kunne det være ideelt, hvis vi også kunne bestille vores spejle med lys det samme sted. Og en dag, hvor jeg kom hjem, og min veninde allerede var hjemme, sagde hun, at hun havde fundet et sted på nettet, hvor man kunne bestille begge dele. Og så var det endda lide de spejle med lys, som vi havde forestillet os, at det skulle være. Skulle du være interesseret, kan du se butikken her. Hvem ved, måske du også finder noget.

You may also like...