Porte og hegn

Uanset om det er hegn, porte og låger, afspærring, terrorsikring eller mobilhegn, der skal bruges, så er er SER Hegn leveringdytige i det. Med et kæmpe udvalg af blandt andet porte og låger er der nok at kigge ind i for at finde lige netop det produkt indenfor hegn, porte og låger man skal bruge, når der skaf afskærmes, laves ind- og udgang eller laves en afspærring.

Mobilhegn

Står den på festival, tivoli eller sågar et cykelløb er der ingen tvivl om, at der skal afskærmes og spærres af. Det både skaber større sikkerhed, men sikrer også en langt bedre logistik, både for kørende såvel som gående gæster. Til midlertidige events, som netop festivaller, tivoli og cykelløb er, egner det sig særligt godt med et mobilhegn. Et mobilhegn bliver sat op til det specifikke event, og tages således ned igen, så snart eventet er afholdt. Med et mobilhegn er der ikke grænser for, hvordan afskærmningen kan laves, så der er virkelig mange muligheder, som naturligvis kan tilpasses det enkelte event. Derudover er det forholdsvis lige til at opsætte og nedtage et mobilhegn, og det kræver ikke meget værktøj, som eksempelvis stationære hegn, porte og låger gør, når det skal sættes op og installeres.

Porte

Uanset om det er en virksomhed eller et privat hjem, man gerne vil give lidt ekstra sikkerhed, så er SER Hegn leveringsdygtig i porte og låger. SER Hegns porte og loger er særligt udviklet til netop at højne sikkerheden, således ikke alle og en hver kan gøre sin entre, enten på en given hjemmeadresse eller i virksomheden efter lukketid. Portene fra SER Hegn er nogle af de allerbedst i norden, som har lang holdbarhed, de er stabile og ikke mindst meget funktionelle. SER Hegn har et bredt udvalg af porte, og for at se mere på denne kategori såvel som se nærmere ind i
priser på hegn kan man med rette kigge nærmere ind på hjemmesiden www.ser-hegn.dk

You may also like...